Corvin GastroPub
  • Home
  • Üzleti ebéd
  • Étlap
  • Itallap
  • Rendezvények
  • Galéria
  • Asztalfoglalás
  • English
  • Magyar
  • Menu

Rendezvények

 

Rendezvényhelyszínt keresel?

Családi, baráti, céges rendezvényekre, csapatépítőkre, esküvői vacsorákra
tökéletes választás a Corvin Gastropub!

Kiváló ételekkel és italokkal, szemet gyönyörködtető belső térrel, barátságos
személyzettel várunk benneteket 40 fős létszámig!

 

Étkezés

15 fős létszámig minden kedves vendégünk az étlapunkról választhat a helyszínen.

15 fős létszámot meghaladó étkezések lebonyolítását előre egyeztetett menüvel, 40 főig vállaljuk.

Menüajánlatainkat lentebb találod.

 

Legyen szó akár nagyszabású, ünnepi vacsoráról, vagy csak baráti összejövetelről,
keress minket bizalommal telefonon vagy e-mailen,

corvinpub@corvinpub.hu
+36 30 820 720 1
1011 Budapest, Corvin tér 6.

 

CORVIN GASTROPUB SIGNATURE MENU

Ajánlatunk 15-40 fő esetén érvényes.
Állítsd össze saját menüsorodat!

Minden kedves résztvevő tetszés szerint választhat 1 előételt vagy levest, 1 főételt, és 1 desszertet az alábbi ételek közül:

Előételek és levesek

  • Vörös tonhaltatár, tápióka ropogós, fekete szezám GM+LM
  • Tealevéllel pácolt bélszín carpaccio, parmezánforgács, kevert saláta GM+LM
  • Vilmoskörte rizottó, karamellizált-szuvidált körte GM+V
  • Sütőtök krémleves, pankóbundában sült lazacos rizsgolyó LM
  • Gulyásleves csészében, magyar tarkából, kovászolt házi kenyér (GM)+LM

Főételek

  • Citromborsos lazac filé, burgonyahab, brokkoli GM
  • Pankóbundás csirkemell, fehérboros vilmoskörte püré, édesburgonya hasábok LM
  • Rosé kacsamell, szilvás-gesztenyés bejgli, sütőtökpüré, konfitált fokhagyma, vörösboros jus
  • Mangalica szűzpecsenye, glasszírozott gyökérzöldségek, burgonyapüré, almás céklamártás GM
  • Marhapörkölt magyar tarkából, házi nokedli LM
  • Gnocchi, erdei gombák, parmezánforgács V

Desszertek

  • Csokoládé soufflée, fehér csokoládés pisztácia ganache V
  • Mákos császármorzsa, tonkababos forró meggyragu V
  • Vilmoskörtés tápiókapuding GM+LM+V

Az általatok összeállított, 3 fogásos “signature” menüsorok ára egységesen

13.000 Ft/fő

A számla végösszegéhez 15% szervízdíjat számítunk fel.

Tetszik az ajánlatunk?

Nézz körül éttermünkben!

 Tetszik a helyszín is? Vagy kérdésed van? Keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

corvinpub@corvinpub.hu

+36 30 820 720 1 (Salamon György, Üzletvezető)

1011 Budapest, Corvin tér 6.
CORVIN GASTROPUB
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Oldaltérkép
  • Kapcsolat

Süti kezelés

A legjobb élmény biztosítása érdekében olyan technológiákat használunk, mint a cookie-k az eszközadatok tárolására és/vagy eléréséhez. Ha beleegyezik ezekbe a technológiákba, akkor olyan adatokat dolgozhatunk fel ezen az oldalon, mint a böngészési viselkedés vagy az egyedi azonosítók. A hozzájárulás elmulasztása vagy visszavonása bizonyos funkciókat hátrányosan érinthet.

Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Beállítások
{title} {title} {title}
Scroll to top