

ÉTLAP
HIDEG ELŐÉTELEK
- 4 300 FtKacsamáj saját zsírjában, sárgabarack chutney, házi kalács
- 3 300 FtRuccola saláta, grillezett kecskesajt, koktél paradicsom, édeskömény
- 2 900 FtCézár saláta – grillezett csirkemell
- 3 300 FtCézár saláta – fokhagymás garnélarák
- 2 400 FtCézár saláta – natúr


Levesek
- 2 000 FtZöldborsó krémleves, csicseriborsó, füstölt lazac
- 2 800 FtGulyásleves marhapofából, kovászolt házi baguette
- 1 800 FtHeti leves

DESSZERTEK
- 1 900 FtCsokoládétorta, rebarbarás epervelő
- 1 800 FtSzezonális krémes tart (tortácska) idénygyümölcsökkel
- 1 700 FtHeti desszert
CHEF AJÁNLAT
- Gulyásleves csészében, kovászolt kenyér
- Pankóbundában sült sertészszűz vagy tarkasügér, petrezselymes burgonya, tartármártás
- Heti desszert
Hétfőtől-Péntekig 11:30 és 15:00 között (február 28-tól).
3 fogás 5 900 Ft