

ÉTLAP
HIDEG ELŐÉTELEK
- 3 500 FtRuccola saláta, grillezett kecskesajt, koktél paradicsom, édeskömény
- 3 200 FtCézár saláta – grillezett csirkemell
- 3 700 FtCézár saláta – fokhagymás garnélarák
- 2 600 FtCézár saláta – natúr


Levesek
- 2 200 FtZöldborsó krémleves, csicseriborsó, füstölt lazac
- 2 900 FtGulyásleves marhapofából, kovászolt házi kenyér
- 1 900 FtHeti leves

DESSZERTEK
- 2 000 FtCsokoládétorta, rebarbarás epervelő
- 1 800 FtSzezonális krémes tart (tortácska) idénygyümölcsökkel
- 1 700 FtHeti desszert
CHEF AJÁNLAT
- Gulyásleves csészében, kovászolt kenyér
- Pankóbundában sült sertészszűz vagy tarkasügér, petrezselymes burgonya, tartármártás
- Heti desszert
Hétfőtől péntekig 11:30 és 15:00 között.
3 fogás 5 900 Ft